Lilli Areena

Lilli Areena


Varaa pian oma vuorosi!

info@lillipet.fi

Löydä kalenteri sivun alalaidasta. 130 m2 harjoittelutilaa, 10 m peili näyttelyharjoituksia varten (peili peitettävissä). Siisti ja toimiva koulutustila harrastajille ja kouluttajille.

LILLI AREENA – TILAVUOKRAUS

 

Osoite: Tehdaskylänkatu 5 B, 11710 Riihimäki

 

Tilat vuokrattavissa erilaisiin koulutuksiin, kuten näyttely- ja pentukoulutukset, näyttelyharjoituksiin, tilaisuuksiin, kokouksiin, keppiheppatreeneihin ja moniin muihin tarkoituksiin.

 

Nyt uutena trimmaus- / hierontahuoneen vuokraus (lisätietoja alla)!

 

 

Vuokra-aika, halli ma-pe klo 15:00-22:00
la ja su 9:00-22:00 sekä pyhäpäivinä
muina aikoina
1h
25 €
15 €
2 h
40 €
25 €
4 h
65 €
45 €
8 h
85 €
75 €
vrk
150 €
150 €

LILLI AREENA -TILAN TIEDOT

Tilassa Jutagrass –keinonurmi reilu 80 m2 (10 m x 8 m). Koulutustila kokonaisuudessaan n. 130m2 + tauko- ja sosiaalitilat. Tilassa myös 30 henkilön kokouskalusteet, jotka voi tarvittaessa ottaa vapaasti käyttöön koulutusnurmen  ulkopuolelle varatulle alueelle. Seinillä korkeat peilit (kork. 2,3m x lev. 10m) harjoituksia ja koulutuksia varten. Peilit helposti peitettävissä liukuverhoin.

Lämmin sisätila, lämmitys säädettävissä. Tilan peruslämpö noin 17-18 astetta, joka on optimoitu käyttäjien toiveiden mukaan soveltumaan liikkuvaan harrastustoimintaan. Tilassa on tehokas kohdepuhallin, jolla
halutessasi voit nostaa lämpötilan tapahtumalle soveltuvaksi.

Tilasta löytyy myös keittiö, jossa kahvin- ja vedenkeitin, termoskannu, jääkaappi, mikro, liesi ja uuni, kertakäyttöastioita sekä wc-tilat. 

Tiloissa toimii myös kotikoirien trimmauspalvelu LilliCare.

Treenitilassa ei saa käyttää ulkokenkiä.

Tiloihin vain terveen koiran kanssa. Juoksuisen nartun kanssa tilassa käytettävä juoksuhousuja.

Sisääntulossa kameravalvonta.

VARAUS JA MAKSU

Tilavaraukset puhelimitse 045 612 8981 tai sähköpostitse info@lillipet.fi, tilavaraus vahvistetaan maksun yhteydessä.

Vapaat ajat näet alla olevasta kalenterista.

Maksutavat: lasku sähköpostitse, maksulinkki tekstiviestinä tai Mobile Pay.

Maksun jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet tilankäyttöön liittyen ja koodin ulko-oveen.

Tilavaraus alkaa tasatunnein ja tilan tulee olla tyhjä ja siivottu varauksen päättyessä.

 

Saatavilla myös vakiovuoroja.

 

 

 

PERUUTUS

Alle 24 h peruutetuista vuoroista veloitamme täyden vuokrahinnan. Peruutukset puhelimitse 045 612 8981 tai sähköpostitse info@lillipet.fi. 4 tunnin ylittävät varaukset peruttava viimeistään kahta viikkoa ennen, muuten veloitamme puolet vuokrahinnasta.

 

 

TULETHAN PAIKALLE VAIN TERVEENÄ, PESET KÄDET JA HUOLEHDIT JÄLKEESI YLEISISTÄ SIIVOUSOHJEISTAMME!

 

 

 

PISSASAKKO: 

ULKOILUTATHAN KOIRASI ENNEN SISÄÄN TULOA JA TARVITTAESSA TREENIEN VÄLISSÄ. PISSASAKKO 10 € / PISSA. JOKAINEN PISSAVAHINKO ON VÄLITTÖMÄSTI SIIVOTTAVA OHJEISTUKSEN MUKAAN JA KOHTAAN ON JÄTETTÄVÄ KELTAINEN MERKKI. Pissasakko maksetaan joko käteisenä, MobilePaylla tai tekstiviellä tulevan maksulinkin kautta. Vahingosta aina ilmoitettava viestinä numeroon 045 612 8981

SAAPUMINEN

Varmista, että edellinen on tullut ulos ennen kuin viet omaa koiraasi sisään. Pidä aina koirasi kytkettynä alueella ja sisään mennessä lyhyessä hihnassa.

Talvella pihassa käytetään hiekkaa ja mahdollisesti suolaa liukkauden estoon, huomioithan tämän mikäli koirasi tassut ovat herkät.

KOIRIEN ULKOILUTUS

Koiran voi ulkoiluttaa Tehdaskylänkadun varrella, pihalla ulkoiluttaminen ja irti pitäminen ehdottomasti kielletty.

PARKKIPAIKAT

Oven edessä 4-5 paikkaa, myös lastauslaiturin edessä olevat paikat vuokralaisen käytettävissä. Myös Tehdaskylänkadun varteen saa jättää autoja. Naapuriyritysten merkityille paikoille pysäköinti on kielletty.

KARTIOT JA KALUSTO

Tilassa olevat koulutuskartiot ja kalusteet ovat vuokraajien vapaassa käytössä. Huomaathan että keltaiset matalat kartiot on tarkoitettu pissamerkkien käyttämiseen. Palauta tavarat omille paikoilleen käytön jälkeen, paitsi pissamerkki jätetään paikalleen.

RIKKOUTUMINEN

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vuorollaan tapahtuneet rikkoutumiset tmv. Yhteisen viihtyvyyden hyväksi ilmoitathan kaikesta normaalista poikkeavasta. Ilmoitathan myös mikäli havaitset tilassa jo saapuessasi jonkin epäkohdan. Mikäli tilanne mahdollistaa, ota kuva heti, että voimme todeta ajallisesti tapahtuman sattuneen ennen saapumistasi ja lähetä kuva numeroon 045 612 8981.

VASTUU

Vuokraaja on vastuussa tilan käyttämisestä ja käyttäjien tekemisistä ja tapahtumista, sekä tilan jättämisestä siihen kuntoon kuin se oli tullessa ja ovien lukitsemisesta.

PALAUTE

Huomioithan että tilat ovat vuokrakäytössä, mahdolliseen väärinkäytökseen emme välttämättä ole ehtineet reagoimaan. Tiedotathan meitä aina ja viipymättä epäkohdan huomatessasi. Otamme vastaan myös kehitysideoita ja kuulemme aina vuokralaisiamme niin ruusuista kuin risuista.

HUOMIOIDAAN KAIKKIEN YLEINEN VIIHTYVYYS JA PIDETÄÄN PAIKKA KAIKILLE VIIHTYISÄNÄ.

TRIMMAUS- JA HIERONTAHUONEEN VUOKRAUS!

 

Haluaisitko itse trimmata koiran mutta kotona ei ole mahdollista tai harjoitatko pienimuotoista yritystoimintaa ja tarvitset vuokratilaa satunnaisesti. Tämä on juuri sinulle.

 

Vuokrahinta:

20€ / tunti

30 € / 2 tuntia, lisätunnit 2 tunnista eteenpäin  +15 € / tunti

+5 € pesutilan käyttö / koira vuokrahinnan lisäksi.

Tilasta löydät: Korkeussäädettävän sähköpöydän, kiinnitysoksan sekä turkinkuivaimen. Pesutilassa korkea amme.

 

 

(Trimmaamo toimii saman aikaisesti huoneen vuokrauksen kanssa. Koirat pidettävä kytkettynä tilassa.)